Fortinut
Laadukas tuotesarja hevosten ruokintaan ja hoitoon luonnon parhaista raaka-aineista. Saatavana paljon erilaisia yrttejä ja yrttisekoituksia.
  • Näkymä
33,00 €

Terveellistä islanninjäkälää käytetään hevosilla vatsa- ja suolistovaivoihin.

24,00 €

Tasapainottava, rauhoittava ja rentouttava yrtti kiimahäiriöihin.

49,00 €

Bentoniittisavi on tehokas elimistön puhdistaja ja suoliston tasapainottaja!

10,00 €

Chian siemenet on monikäyttöinen superruoka hevosellesi. Siinä on runsas ja arvokas omega-rasvahappojen koostumus ja se sisältää mm. tärkeää lysiiniä.

36,00 €

Boswellia Serrata on nivelyrtti, mikä tukee nivelten toimivuutta ja hyvinvointia sekä hillitsee tulehduksia. Sopii hyvin herkkävatsaisille hevosille.

15,00 €

Kamomilla on rauhoittava yrtti. Se sopii mainiosti erilaisten tulehdustilojen hoitoon, iho-ongelmiin ja tukemaan vatsan hyvinvointia.

19,00 €

Persilja sopii hevosille, joilla on tarvetta puhdistaa ja aktivoida munuaisia. Se lisää virtsaneritystä, hientuotantoa ja tukee aineenvaihduntaa.

10,00 €

Piparminttu tuo helpotusta ilmavaivoihin, tukee hengitysteiden toimintaa ja on myös rauhoittava yrtti.

15,00 €

Siankärsämö on yrttien tuhattaituri! Sen käyttöalue on erittäin laaja. Sitä on käytetty mm. helpottamaan iho-ongelmia ja kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

14,00 €

Voikukan lehdet on monipuolinen hevosen elimistöä virkistävä kasvi. Erityisesti se tunnetaan nestettä poistavasta ja kehoa puhdistavasta vaikutuksesta.