St.Hippolyt
Saksalainen St.Hippolyt tarjoaa hevosellesi parasta ravintoa luonnosta. Laadukkaat raaka-aineet ja niiden hellävarainen käsittely takaa arvokkaiden ravintoaineiden säilymisen valmiissa rehutuotteessa.
  • Näkymä
62,00 €

Mucolyt on paljon yrttejä sisältävä ravintolisä, mikä auttaa pitämään hevosten hengitystiet puhtaina ja toimivina. Nyt kätevässä 5kg täyttöpakkauksessa.

34,00 €

Maistuva St.Hippolyten Irish Mash hoitaa ja hellii suolistoa sekä tukee palautumista. Kaikille hevosille suositeltava herkkuateria!

26,00 €

Tehokas Equilyte elektrolyyttisekoitus, jossa sekoitettu elektrolyytisuoloja eri muodoissa samassa suhteessa kuin niitä erittyy hevosen hikeen. Päiväys 5/20!

64,00 €

100% luonnollinen ja huippulaadukas Microvital hivenaine- ja vitamiiniboosteri paremman suorituskyvyn, terveyden ja elinvoiman saavuttamiseksi.

84,00 €

Nivelille ja jänteille suunnattu Movicur ravintolisän teho on tieteellisesti todistettu. Se ylläpitää kimmoisuutta ja nivelnesteen voitelukykyä nivelissä.

58,00 €

Ungulat on kivennäislisä parantamaan kavioiden laatua ja nopeuttamaan niiden kasvua. Nyt kätevässä 5kg täyttöpussissa.

46,00 €

St.Hippolytin EquiGard Mysli on viljaton ja melassiton erikoisrehu, joka sopii kaiken ikäisille hevosillen edistämään aineenvaihduntaa.

37,00 €

St.HIppolytin Solo on viljaton kuitu- ja yrttipohjainen täysrehu, mikä on toiminut hyvin "kuumilla" hevosilla. Sillä hevonen kehityy, mutta pää pysyy kylmänä!

8,00 €

Kiitä hevostasi herkullisella ja terveellisellä makupalalla. St Hippolyten Glyx-Lobs on käytännöllinen kuutio, mikä soveltuu kaikille hevosille.

40,00 €

Kaikenkattava vitamiini- ja kivennäisrehu kaikille hevostyypeille. Tämän kivennäisen erikoisuus on hyvin imeytyvä luonnollinen leväkalkki karbonaatti.

84,00 €

Monipuolinen vitamiini- ja kivennäisrehu isommassa pakkauksessa. Tämän kivennäisen erikoisuus on hyvin imeytyvä luonnollinen leväkalkki karbonaatti.

12,00 €

Luonnon voimalla lisää kiiltoa karvapeitteelle ja helpompaa harjattavuutta!

18,00 €

Aitoa mehiläisvahaa sisältävä nahanhoitoaine hoitaa ja huoltaa nahkaa!

10,00 €

Valloittavan tuoksuinen shampoo hevosen perusteelliseen pesuun!

46,00 €

Huippulaadukas täydennysrehu suuriin suorituksiin! Paljon yrttejä kruunaamaan hevosen jokaisen ruokintakerran.

8,50 €

Maukas Himalajan nuolukivi sisältää 84 eri mineraalia ja hivenainetta. Täydellinen suola täydentämään hevosen suolan tarvetta.

41,00 €

Aivan uudenlainen Mash urheiluhevosille! Sisältää elektrolyyttejä, mitkä tukee nestetasapainoa ja nopeuttaa palautumista.

37,00 €

Glyx Mash; viljaton, gluteeniton, melassiton, matalatärkkelyksinen, prebioottinen, puhdistava, maistuva! Mitä muuta voisit mashiltä toivoa?

56,00 €

Hevosten ruuansulatushäiriöihin ja myrkkyjen turvalliseen poistoon kohdennettu ravintolisä.

37,00 €

Pohjoismaisiin tarpeisiin suunniteltu erikoisrehu alkuperäisrotujen hevosille. 100% orgaaniset mineraalit pitävät hevoset terveinä!

22,00 €

Hellävaraisesti rouhitut ja patentoidulla käsittelyllä käsitellyt kullankeltaiset pellavansiemenet vatsan ja suoliston hyvinvointiin!

64,00 €

Ravintoainetiiviste hevosille, jotka kärsivät metabolisesta oireyhtymästä, kaviokuumeesta tai cushingin taudista. Tieteellisesti todistettu vaikutus.

45,00 €

Luonnollinen ravintolisä tukemaan kavioiden kasvua ja hyvää kuntoa.

36,00 €

Elävät hiivat yhdistettynä muihin tärkeisiin ravintoaineisiin auttavat tukemaan hyvinvoivan suoliston toimintaa.

43,00 €

Maistuva ja helppokäyttöinen mash puhdistamaan ja ylläpitämään hevosesi suoliston hyvinvointia.

25,00 €

Hellävaraisesti kylmäpuristettu ja lisäaineeton Hippolinol on loistava öljy hevosille monipuolisen rasvahappopitoisuuden ansiosta.

82,00 €

Kaipaatko lisäenergiaa? Tämä kompakti tuote tarjoaa sen, mitä hevosesi tarvitsee rankkaan treeniin.

39,00 €

Perusrehu, joka sopii hyvin kaikille aktiivisessa käytössä oleville hevosille. Tiivistetty koostumus, pienet syöttömäärät.

30,00 €

Hyvä lisäravinne kesän ruokintaan! Knoblizem tarjoaa luonnollista hyönteissuojaa valkosipulista ja yrteistä. Sisältää myös iholle tärkeitä omega rasvahappoja.