Hesta Plus LIQUID Zink 1l

St.Hippolyt
Hesta Plus LIQUID Zink 1l
Hesta Plus LIQUID Zink 1l

St.Hippolyt uudet Liquid-sarjan tuotteet vievät tuotteen tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Liposomaalinen kapselointi on aivan uutta hevosten ruokinnassa!

48,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa

St. Hippolytin® LIQUIDs-sarja tarjoaa välttämättömiä hivenaineita ja muita ravintoaineita liposomeihin kapseloituina, mikä tehostaa niiden  suojattua kulkeutumista määränpäähänsä elimistössä.

Nanodispersion avulla valmistetaan nestemäinen tuote, nanoemulsio, jossa on stabiileja liposomeja, joihin ravintoaineet on kapseloitu.

Tämä esikäsittely lisää kunkin mikroravintoaineen tehokkuutta, koska sekä sen biologinen hyötyosuus että imeytymisnopeus ovat siten moninkertaisia.

Sinkki vaikuttaa ihoon, turkkiin, kavioihin ja hedelmällisyyteen liittyviin haasteisiin. Ihon ja limakalvon suojakerroksen heikkeneminen, ruokahaluttomuus, kasvuhäiriöt, haavojen hidas parantuminen, insuliinin puute voivat olla merkkejä sinkin puutteesta. 

Annostus

N. 3,5 g per 100 kg elopainoa päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä tai suuruiskulla annettuna. Suositeltu käyttöaika n. 8 viikkoa.
Karenssiaika urheiluhevosille: 96 tuntia.

Ravintosisältö

Raakavalkuainen 0.03 %

Raakarasva 1.8 %

Raakakuitu 0.02 %

Tuhka  1.7 %

RAVITSEMUKSELLIS-FYSIOLOGISET LISÄAINEET / KG

C-vitamiini 3a300 5.000 mg

Biotiini 3a880  0,5 mcg

HIVENAINEET / KG

Sinkkisulfaattimonohydraatti 3b605 + glysiinin sinkkikelaattihydraatti (kiinteä) 3b607  14.750 mg

TEKNOLOGISET LISÄAINEET

Lesitiini 1c322  20.000 mg

Koostumus

Lyhytketjuiset frukto-oligosakkaridit, kasviliuos (kurkuma)


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua