St. Hippolyt Anti-Stress Kräuterpellets 3kg

St.Hippolyt
St. Hippolyt Anti-Stress Kräuterpellets 3kg
St. Hippolyt Anti-Stress Kräuterpellets 3kg

Rauhoittava yrttisekoitus valerianalla ja magnesiumilla tukemaan hevosen rentoutta.

49,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

St. Hippolyt Anti-Stress Kräutespellets on perusteellisesti testattu yrttisekoitus vahvistamaan hevosen psyykkistä tasapainoa stressitilanteissa, kuten tallinvaihdon tai karsinalevon yhteydessä. Erilaiset lääke- ja mausteyrtit ovat luonnon omia apukeinoja rauhoittamaan hermostunutta, levotonta ja stressistä kärsivää hevosta. Tutun rauhoittavan valerianan lisäksi Anti-Stress sisältää mm. passionkukkaa, Siperian ginseng-juurta, humalaa, melissa ja laventeli, jotka tukevat hevosen psyykkistä tasapainoa. Myös magnesium on ratkaisevassa roolissa tukemassa hevosen rentoutta. Anti-Stressin sisältämä maarianohdake taas tukee maksan puhdistustyötä, jolloin hevosen luonnollinen puhdistautuminen edes auttaa stabiilia hermotoimintaa. Anti-Stress pitää huolen, että hevonen ei kärsi B-vitamiinin puutteessa, mikä voi lisätä hermostuneisuutta ja lisätä stressiä. Tässä tuotteessa on kaikki tarvittava suoraan luonnosta tukemaan hevosen vakaata hermojärjestelmää ja sen kautta tekemään hevosesta rennon.


Koostumus

Yrtit (valeriaana, piparminttu, passionkukka, laventeli, melissa, taigan juuri (Siperian ginseng), kuisma, maarianohdake, rosmariini, orapihlaja, kurkuma 40 %, jauhettu pellavansiemen, magnesiumfumaraatti/asetaatti, soijahiutale hydrotermisesti esikäsitelty (GMO-vapaa), maissinjyvän alkio, merileväjauhe, kylmäpuristetut öljyt (pellavansiemen, auringonkukansiemen), omenasiirappi, mallas, ohrahiutale, omenan puristusjäte, suola, etikka


Annostus

10-20 g per 100 kg elopainoa päivittäin.
Huom: Ei kata kivennäisaineiden kokonaistarvetta. Suositeltu käyttöjakso n. 2-4 viikkoa. Ennen käyttöä tai ennen pidennettyä käyttöjaksoa suosittelemme konsultointia ammattilaisen kanssa.
Karenssiaika urheiluhevosille: 48 tuntia!


Ravintoainesisältö

Raakavalkuainen 12,5%

Raakarasva 10%

Raakakuitu 9%

Tuhka 12%

Kalsium 2,2%

Fosfori 0,4%

Magnesium 3%

Natrium 0,3%

A-vitamiini 90 000 IU

D3-vitamiini 10 000 IU

E-vitamiini 6000mg

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua