St. Hippolyt Gastrointestinal 3kg

St.Hippolyt
St. Hippolyt Gastrointestinal 3kg
St. Hippolyt Gastrointestinal 3kg

Tehokas ja luonnollinen apu vatsan ja suoliston hoitoon. Sopii erityisesti mahahaavasta kärsiville hevosille.

149,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

St. Hippolyt Gastrointestinal on luonnollinen ja tehokas täsmätuote tukemaan hevosen kykyä ylläpitää terveitä limakalvoja vatsassa ja suolistossa. Gastrointestinal tukee vatsan ja suoliston normaalia toimintaa esimerkiksi lisääntyneen stressin yhteydessä.

Toiminnalliset ravintoaineet ovat merkittävässä osassa tukemassa elimistön luontaista kykyä ylläpitää suoliston limakalvojen tasapainoa. Erilaisten suolisto-ongelmien ja sairauksien myötä ohutsuolen nukka on voinut kärsiä ja se vaikuttaa suoraan ravintoaineiden imeytymiseen. Gastrointestinal edesauttaa suolen nukkalisäkkeiden uusiutumista PSB®-kompleksin, herneen valkuaisen ja luonnonmukaisten hivenaineiden avulla ja näin ollen tukee hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantumista. 

Lesitiinipäällysteiset aktiiviaineet, maissinjyvän alkio ja yrtit nopeuttavat suoliston imeyttämiskykyä. Erityisesti pre- ja probiootit kuten β-glukaani ja elävä hiiva sekä mallasuute taas stimuloivat ruoansulatuksen luonnollista toimintaa. Tuttu pellavansiemenen lima-aines yhdessä viinirypäleensiemenuutteen kanssa suojelee vatsaa ja suolistoa haitallisia aineita vastaan.

Tuote sopii kaikille hevosille, joilla on ongelmia vatsan ja suoliston kanssa. Gastrointestinal käy mahahaava hevosille ainoana hoitotuotteena, jolloin hevosen maksaa rasittavia lääkekuureja ei tarvita. 


Koostumus

Pellavansiemen (murskattu), hiivauute (PSB®-kompleksi ja ß-glukaani) 30%, kylmäpuristettu pellavansiemenöljy 12%, vehnälese, viinirypäleensiemenuute, herajauhe, mallasuute, maissinjyvän alkio, lesitiini 2,5%, yrtit 2%, magnesiumfumaraatti, herneen valkuainen, riisinjyvän alkio, hedelmäetikka


Annostus

Noin 20 g per 100 kg elopainoa päivittäin (tai eläinlääkärin suosituksen mukaan) normaaliruokinnan ohessa. Mukana tuleva mitta noin 100g.
Syöttäminen kannattaa aloittaa hyvin pienellä määrällä, jotta hevonen tottuu rehuun ja sen makuun. Nosta määrä pikku hiljaa lopulliseen annostukseen.
Tämä täydennysrehu sisältää täysrehuihin verrattuina korkeita vitamiini- ja hivenainepitoisuuksia. Noudata annostelusuosituksia.


Ravintoainesisältö

Raakavalkuainen 22%

Raakarasva 15%

Raakakuitu 5%

Tuhka 7%

Kalsium 0,6%

Fosfori 0,8%

Magnesium 0,6%

Natrium 0,2%

B1-vitamiini 600mg

B2-vitamiini 1200mg

B6-vitamiini 600mg

B12-vitamiini 100mcg

Rauta 500mg

Sinkki 1000mg

Mangaani 150mg

Kupari 80mg

Probiootti:

(Saccharomyces cerevisciae 1026, bifidobakteerit, enterococcus, lactobacillus) 3,15x1011pesäkeviljeltyä yksikköä (CFU) / kg vastaa 3,15x108 CFU / g, mikä vastaa 3,15x1010 CFU / suositeltu päivittäinen annos 100 g


Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua