Natur Mysli yrteillä 20kg TILAUSTUOTE!

St.Hippolyt
Natur Mysli yrteillä 20kg TILAUSTUOTE!
Natur Mysli yrteillä 20kg TILAUSTUOTE!

Perusrehu, joka sopii hyvin kaikille aktiivisessa käytössä oleville hevosille. Tiivistetty koostumus, pienet syöttömäärät.

47,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

St. Hippolyt Natur Mysli on tuotettu Pohjoismaiden hevosille ja mukautettu kyseisten maiden maaperään.

  • Perusrehu aktiivisessa käytössä oleville hevosille, niin harraste kuin kilpa
  • Vatsaa ja suolistoa hoitavia ainesosia, mm. kuidut ja yrtit 
  • Tiivistetty koostumus mahdollistaa pienet syöttömäärät
  • Sisältää kaiken tärkeän mitä hevonen tarvitsee oikeassa suhteessa
  • Hellävarainen valmistusprosessi, luonnon omat raaka-aineet

Kaikki tärkeät ravintoaineet ovat luonnon omista raaka-aineista. Ne on käsitelty hellävaroen, jolloin ravintoaineita ei ole päässyt menemään hukkaan. Rehun hellävarainen valmistusprosessi takaa sen, että hevonen pystyy hyödyntämään kaikki ravintoaineet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Natur Myslin pienet syöttömäärät ovat mahdolliset tiivistetyn koostumuksen ansiosta. Tämä lisää rehun edullisuutta, kun rehua ei kulu niin paljon.

Pitkää puruaikaa ja hyvää neutralisoivan syljen eritystä edesauttavat ehjät alppiheinän kasvikuidut. Hellävaraisesti lämpökäsitellyt hiilihydraatit ja kylmäpyristetut öljyt mahdollistavat tasaisen energian vapautumisen. Tällöin korkeita energia piikkejä ei pääse syntymään vaan hevonen saa käyttöönsä tasaisesti energiaa. Erilaiset yrtit tukevat hevosen toimivaa aineenvaihduntaa ja tarjoaa luonnon makuja rehuun. Yrtit ja erilaiset kuidut yhdessä pellavansiemenen kanssa suojaavat vatsan ja suoliston herkkiä limakalvoja.

Koska suoliston hyvä mikrobikanta on hevosille erittäin tärkeä, Natur Myslin sisältävä ehjistä kasvikuiduista ja kuivatuista hedelmistä tulevat selluloosi ja pektiini stimuloivat suoliston hyvän bakteerikannan toimintaa. Biologisesti aktiivisten aineiden korkea pitoisuus taas tukee tervettä ruuansulatusta ja näin ollen hevonen pystyy hyödyntämään ravintonsa paremmin. Näiden avulle tuemme hevosen bakteeeripohjaisten energiarikkaiden rasvahappojen sekä elintärkeiden vitamiinien synteesiä.

Natur Mysli sopii lähes kaikille hevosille, jopa rankemmassa treenissä oleville. Emme kuitenkaan suosittele tätä rehua alkuperäisroduille, jotka eivät ole rankassa treenissä rehun tärkkelyspitoisuuden (26%) vuoksi. 


Annostus:

Muistathan aina huomioida heinän laadun analyysin pohjalta. Heinän laatu vaikuttaa siihen, paljonko hevonen tarvitsee rehua, jotta se saisi tarvitsemansa kivennäiset ja hivenaineet.

100-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin lisäravinteena karkearehulle ja/tai laidunruokinnalle. 

150-200 g per 100 kg elopainoa päivittäin lisääntyneeseen työhön tai stressiin.

1 litra painaa noin 600g.

Koostumus:

Mallastettu ohra- ja maissihiutale, juurikasmelassi, leikattu sinimailanen, omenan puristusjäte, maissinjyvän alkio, vehnälese, omenasiirappi, kauralese, pellavansiemen 2,8 %, yrtit (piparminttu, fenkoli, korianteri, anis) 2,5 %, juurikaskuitu, kylmäpuristetut öljyt (pellavansiemen, auringonkukansiemen) 2,5 %, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), kaurahiutale, suola, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, viinirypäleensiemenuute, ohranjyvän alkio, oluthiiva, rouhittu auringonkukansiemen, magnesiumfumaraatti, mallas, valkosipuli, Himalajan suola, mustakuminansiemen

Ravintosisältö:

Proteiini 10%
Raakakuitu 8,0%
Raakarasva 5,0%
Raakatuhka 10,5%
Sulava raakaproteiini 80g/kg
Energia 10,8 Mj/kg
Tärkkelys 26,0%
Sokeri 7,5%
Kalsium 1,5%
Fosfori 0,6%
Magnesium 0,5%
Natrium 0,8%
Lysiini 0,34%
Metioniini 0,15%
Vitamin A 40,000 IE
Vitamin D3 4,500IE
Vitamin E 1,000mg
Vitamin B1 25mg
Vitamin B2 25mg
Vitamin B6 15mg
Vitamin B12 100ug
Biotiini 700ug
Pantoneenihappo 50mg
Koliini 1,300mg
Niasiini 100 mg
Foolihappo 8mg
Rauta 650mg
Sinkki 500mg
Mangaani 450mg
Kupari 110mg
Koboltti 3,5mg
Seleeni 2,5mg
Jodi 2,5mg

Paino:
20 kg
Arvostelut 0 arvostelua