Ergo nivelsuitset Horse Guard

Horse Guard
Ergo nivelsuitset Horse Guard
Ergo nivelsuitset Horse Guard Ergo nivelsuitset Horse Guard Ergo nivelsuitset Horse Guard Ergo nivelsuitset Horse Guard Ergo nivelsuitset Horse Guard

Ergo suitset tarjoavat kauneutta ja mukavuutta hevosen pään anatomian ehdoilla. Osta ja ihastu!

169,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Horse Guardin Ergo suitset ovat kehittäneet yhteistyössä Mikael Lind ja tanskalainen eläinlääkäri Ph D Nicolai Jarlövin. Suitset on suunniteltu niin, että ne aiheuttaisivat mahdollisimman vähän häiriötä pään herkille hermoradoille. Ergonomisesti muotoiltu niskahihna on leveä ja painetta tasaava sekä antaa korville riittävästi liikkuma tilaa. Turparemmi on leveä, jolloin senkin paine jakautuu isommalle alueelle tasaisesti. Pull-back turparemmissä on kuolainmuotoiltu, joka tarjoaa kuolaimella oman tilan ilman, että remmit hankaavat kuolaimeen. Turparemmi yhdessä poskihihnojen kanssa on suunniteltu niin, että se ei asetu pään hermoratojen herkille kohdille. Kun suitset ovat miellyttävät ja aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä hevoselle, pystyy hevonen työskentelemään paljon rennommin ja vapautuneemmin. 

Kaikkien hevosten kohdalla on tärkeää huomioida suitsien oikea koko ja asettuminen päähän. Kiinnitä myös huomiota poskihihnojen kireyteen, sillä se vaikuttaa paljon siihen,  kuinka kuolain asettuu hevosen suuhun. Tästä voit tutustua videoon, missä Mikaela Lind näyttää, kuinka Ergo suitsien tulisi asettua hevosen päähän.

Ergo suitset eivät ole ainoastaan mukavat hevoselle vaan myös erittäin kauniit. Suitset on valmistettu laadukkaasta englantilaisesta aniliininahasta. Otsahihna on kaarrettu ja sitä koristaa klassisen kauniit kirkkaat timantit. Suitset myydään ilman ohjia.

Huomioi, että nämä suitset on suht pientä kokoa.

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua