St. Hippolyt Hefekultur 1kg

St.Hippolyt
St. Hippolyt Hefekultur 1kg
St. Hippolyt Hefekultur 1kg

Elävät hiivat yhdistettynä muihin tärkeisiin ravintoaineisiin auttavat tukemaan hyvinvoivan suoliston toimintaa.

39,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

St. Hippolyt Hefekultur on luonnollinen ravintolisä tukemaan hevosen suoliston terveyttä.

Hevosen paksusuoli häiriötilassa aiheuttaa paljon haittaa hevosesi terveydelle. Terve paksusuoli tarvitsee tukea oikeanlaisen bakteerikannan ylläpitoon sekä terveen limakalvon uusiutumiseen erityisesti silloin kun hevosen suolisto on joutunut koville. Oikeanlainen tuki vakaaseen suolen toimintaan tulee oikeanlaisesta, tasapainoisesta ja luonnollisesta ravinnosta. Vakaa ja hyvinvoiva suolen toiminta on edellytys hevosen hyvinvoivaan ja virkeään elämään. Hefekultur auttaa siinä.

Elävät hiivat ja runsaasti saatavilla olevat hivenaineet tuottavat luontaisia B-vitamiineja ja ravintoaineita tukemaan hevosen paksusuolen terveyttä. Paksusuolen ongelmissa usein hyvien bakteerien tilalle on tullut niin sanottuja haitallisia ja huonoja bakteereja. Hefekulturin hivenaineet, mallashiivauute, yrtit ja viinirypäleensiemenuute yhdessä auttavat näiden haitallisten bakteerien nujertamista. Kuidut, lima-aineet sekä välttämättömät rasvahapot yhdessä vahvistavat suolistoperäistä vastustuskykyä. Oluthiiva yhdessä orgaanisten helposti imeytyvien ravintoaineiden kanssa auttaa normalisoimaan hevosen ruuansulatusta sairauden kuten ripulin tai vähentyneen ruokahalun jälkeen. 


Annostus:

N. 5 grammaa per 100kg elopainoa kohden normaali ruokinnan yhteydessä.

Käytetään ripulin, löysän vatsan tai muiden suolisto ongelmien kanssa. Tarvittaessa annoksen voi kaksinkertaistaa hetkellisesti.

1 mitta noin 15 grammaa

 

Koostumus:

Yea-Sacc 1026 sekoitus, oluthiiva, öljypitoiset siemenet (pellava ja auringonkukka), vehnälese, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen), viinirypäleensiemenuute, ohrahiutale, vehnänjyvän alkio, mallashiivauute (vierre), yrtit (inkivääri, kurkuma), magnesiumfumaraatti, ohrajyvän alkio


Ravintoaineet:

Raakaproteiini 14,0%
Rauta 400mg
Raakakuitu 2,8%
Sinkki 100mg
Raakarasva 9,0%
Mangaani 50mg
Raakatuhka 6,8%
Kupari 25mg
Kalsium 0,2%
Koboltti 80mg
Fosfori 0,4%
Seleeni 0,05mg
Natrium 0,04%

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua