Jill ratsastushousut + Solo / Luzerncobs / Viherkaura

Jill ratsastushousut + Solo / Luzerncobs / Viherkaura
Jill ratsastushousut + Solo / Luzerncobs / Viherkaura

Kevyet ja mukavat housut sekä hevosellesi Soloa, Luzerncobsia tai Viherkauraa mukaan! Huom. lue palautuskäytäntö.

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Jill polvipaikkaiset ratsastushousut ovat erittäin kevyet ja mukavat. Ne istuvat päälle napakasti ja hengittävä joustava kangas tuo käyttömukavuutta. Tehokkaat grippipaikat polvissa ja kimaltavat yksityiskohdat edessä ja takana. Täältä voit lukea lisää Jill housuista.

Jotta sinä pääset nauttimaan housuista ratsaille, voit valita kolmesta eri rehu vaihtoehdosta hevosellesi rehun!

St. Hippolyt Naturmusli Solo 20kg on monelle tuttu ja turvallinen rehu. Viljaton kuitu- ja yrttipohjainen rehu, jossa tärkkelys- ja sokeripitoisuus ovat alhaisia. Korkealaatuiset luonnon raaka-aineet oikeassa suhteessa hellävaraisesti käsiteltynä ovat parasta mitä hevosesi voi saada. Solo on ihanan tuoksuista ja myslimäinen koostumus tekee siitä herkullisen näköisen. Täältä voit lukea lisää Naturmusli Solosta. Säkin hinta erikseen ostettuna 37€.

Agrobs Alpin Luzerncobs 20kg on hellävaraisesti kuivattu, paljon korkealaatuisia proteiineja mutta vähän sokeria sisältävä sinimailaspelletti. Tämä tuote on monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tuote hevosesi ruokavalioon. Ei sisällä melassia, öljyä tai sidosaineita. Täältä voit lukea lisää Luzerncobsista. Säkin hinta erikseen ostettuna 35€.

Abrobs viherkaura 15kg on kauraa uudessa muodossa. Kaura on keinokuivattua ja silputtua ja se sisältää paljon tärkeää raakakuitua. Luonnolliset vitamiinit ja hivenaineet sekä alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus. Toimii hyvin ruokavalion täydentäjänä. Täältä voit lukea lisää viherkaurasta. Hinta erikseen ostettuna 38€.


Huom. palautuskäytäntö: palauttaessasi takin ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen, veloitamme rehun hinnan paketin hinnasta ennen lopullista hyvitystä.


Arvostelut 0 arvostelua