Greta talvitakki + Solo / Luzerncobs / Viherkaura

Greta talvitakki + Solo / Luzerncobs / Viherkaura
Greta talvitakki + Solo / Luzerncobs / Viherkaura Greta talvitakki + Solo / Luzerncobs / Viherkaura

Kaunis talvitakki, jonka kaveriksi voit valita hevosellesi Soloa, Luzerncobsia tai Viherkauraa! Huom. lue palautuskäytäntö.

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Greta talvitakki on kaunis, kevyt mutta lämmin talvitakki. Takissa on ihana pehmeä karvakaulus, resorit peukalon reijillä hihoissa sekä vetoketjutaskut että erillinen puhelintasku. Lyhyt istuva malli on erittäin mukava käyttää, takki ei pyöri eikä kiristä päällä. Saatavilla mustana ja navyna. Lue täältä lisää Greta talvitakista.

Valitse itsellesi käytännöllinen takki ja saat samaan pakettiin hevosellesi purtavaa kolmesta eri rehu vaihtoehdosta!

St. Hippolyt Naturmusli Solo 20kg on monelle tuttu ja turvallinen rehu. Viljaton kuitu- ja yrttipohjainen rehu, jossa tärkkelys- ja sokeripitoisuus ovat alhaisia. Korkealaatuiset luonnon raaka-aineet oikeassa suhteessa hellävaraisesti käsiteltynä ovat parasta mitä hevosesi voi saada. Solo on ihanan tuoksuista ja myslimäinen koostumus tekee siitä herkullisen näköisen. Täältä voit lukea lisää Naturmusli Solosta. Säkin hinta erikseen ostettuna 37€.

 Agrobs Alpin Luzerncobs 20kg on hellävaraisesti kuivattu, paljon korkealaatuisia proteiineja mutta vähän sokeria sisältävä sinimailaspelletti. Tämä tuote on monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tuote hevosesi ruokavalioon. Ei sisällä melassia, öljyä tai sidosaineita. Täältä voit lukea lisää Luzerncobsista. Säkin hinta erikseen ostettuna 35€.

Abrobs viherkaura 15kg on kauraa uudessa muodossa. Kaura on keinokuivattua ja silputtua ja se sisältää paljon tärkeää raakakuitua. Luonnolliset vitamiinit ja hivenaineet sekä alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus. Toimii hyvin ruokavalion täydentäjänä. Täältä voit lukea lisää viherkaurasta. Hinta erikseen ostettuna 38€.


Huom. palautuskäytäntö: palauttaessasi takin ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen, veloitamme rehun hinnan paketin hinnasta ennen lopullista hyvitystä. 

Arvostelut 0 arvostelua