Eva fleece + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte

Eva fleece + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte
Eva fleece + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte Eva fleece + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte

Loistava fleece ja joko Cothivet, E-vitamiini tai Equilyte samaan pakettiin. Sekä ratsastajalla että ratsulle jotain! Huom. lue palautuskäytäntö.

79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Eva fleecetakki on ollut tykätty ja kestävä pelastus kylmiin talvipäiviin. Paksu kaksinkertainen kangas takaa lämpimyyden ja ihana kaulus ei ole kuin eduksi. Tämän puet päällesi ihan minne vain! Kaksi värivaihtoehtoa: tummansininen ja beige. Lue lisää Eva fleecestä täältä.

Ostaessasi fleecen saat valita kolmesta tuotevaihtoehdosta itsellesi mieluisan!

Vetcaren E-vitamiini 200ml on helppo käyttöinen, maukas, riittoisa ja tärkeä vitamiinilisä sisäruokintakaudelle. E-vitamiini on täysin luonnollista, joten se imeytyy hyvin ja hevosesi saa parhaimman hyödyn irti. Lue lisää E-vitamiinista täältä. Hinta erikseen ostettuna 36€.

Cothivet antiseptinen haavasumute 100ml on turvallinen ja helppo tuote haavojen hoitoon ja desinfiointiin sekä hauteisiin. Tuote sopii kaikille eläimille, joten se on todella monikäyttöinen. Lue lisää Cothivetista täältä. Hinta erikseen ostettuna 30€

St. Hippolyt Equilyte 1kg on tehokas elektrolyyttisekoitus korvaamaan oikeassa suhteessa hevosen hien mukana kadonneita elektrolyyttisuoloja. Siihen on sekoitettu natriumia, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia neljässä eri muodossa; kloridi, karbonaatti, sulfaatti ja sitraatti. Lue lisää Equilytestä täältä. Hinta erikseen ostettuna 26€. 


Huom. palautuskäytäntö: palauttaessasi fleecen ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen, veloitamme toisen tuotteen hinnan paketin hinnasta ennen hyvitystä.

Arvostelut 0 arvostelua