Cameron takki + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte

Cameron takki + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte
Cameron takki + Cothivet / E-vitamiini / Equilyte

Itsellesi lämmin takki ja mukaan voit valita Cothivet haavasumutteen, Equilyte elektrolyyttisekoituksen tai Vetcaren E-vitamiinin. Huom. lue palautuskäytäntö*

79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Tässä näppärä paketti, jonka ostamalla säästät selvää rahaa.

Cameron takki on lämmin, kevyt ja kestävä kevyttoppatakki. Se onkin ollut hyvin suosittu ja nyt jäljellä on enää muutamat kappaleet. Takki pakkautuu pieneen tilaan tarvittaessa ja korkea kaulus yhdessä hupun kanssa antaa loistavan suojan. Edessä kaksi vetoketjullista taskua. Lisätietoa takista: Cameron kevyttoppatakki.

Ostaessasi takin, saat valita päälle kolmesta tuote vaihtoehdosta itsellesi mieluisan!

Vetcaren E-vitamiini 200ml on helppo käyttöinen, maukas, riittoisa ja tärkeä vitamiinilisä sisäruokintakaudelle. E-vitamiini on täysin luonnollista, joten se imeytyy hyvin ja hevosesi saa parhaimman hyödyn irti. Lue lisää E-vitamiinista täältä. Hinta erikseen ostettuna 36€.

Cothivet antiseptinen haavasumute 100ml on turvallinen ja helppo tuote haavojen hoitoon ja desinfiointiin sekä hauteisiin. Tuote sopii kaikille eläimille, joten se on todella monikäyttöinen. Lue lisää Cothivetista täältä. Hinta erikseen ostettuna 30€

St. Hippolyt Equilyte 1kg on tehokas elektrolyyttisekoitus korvaamaan oikeassa suhteessa hevosen hien mukana kadonneita elektrolyyttisuoloja. Siihen on sekoitettu natriumia, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia neljässä eri muodossa; kloridi, karbonaatti, sulfaatti ja sitraatti. Lue lisää Equilytestä täältä. Hinta erikseen ostettuna 26€. 


Huom. palautuskäytäntö: palauttaessasi takin ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen, veloitamme toisen tuotteen hinnan paketin hinnasta ennen hyvitystä.

Arvostelut 0 arvostelua