St. Hippolyt LinuStar 3kg

St.Hippolyt
St. Hippolyt LinuStar 3kg
St. Hippolyt LinuStar 3kg St. Hippolyt LinuStar 3kg

Hellävaraisesti rouhitut ja patentoidulla käsittelyllä käsitellyt kullankeltaiset pellavansiemenet vatsan ja suoliston hyvinvointiin!

25,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
  1. Onko hevosellasi ongelmia vatsan tai suoliston hyvinvoinnin kanssa? 

St. Hippolytin uutuustuote LinuStarin hellävaraisesti rouhitut kullankeltaiset pellavansiemenet tarjoavat samat edut kuin perinteiset pellavansiemenet ja pellavansiemenrouheet. St. Hippolyt käyttää kuitenkin omaa patentoitua käsittelyä, joka tuo LinuStarille uniikin koostumuksen. Poiketen perinteisten pellavansiemen tuotteiden käytöstä tätä tuotetta voit käyttää myös sellaisenaan ilman liotusta. 

LinuStar sopii erinomaisesti vatsan ja suoliston hyvinvoinnin ylläpitoon. Pellavansiementen lima-aines suojaa vatsan ja suoliston herkkiä limakalvoja ja tukee ruuansulatustoiminnan palautumista ennalleen esimerkiksi sairauden, vähentyneen ruokahalun tai puruongelmien jälkeen. Tuote poistaa myös hiekkaa suolistosta; se koteloittaa hiekan ja maaperän ainekset suolistossa kuljettaen ne ulos ulosteen mukana. LinuStar sisältää Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, jotka ovat vatsan ja suoliston hyvinvoinnin kannalta tärkeitä myös terveen ihon ja kiiltävän karvapeitteen ylläpidossa. Pellavansiementen helposti imeytyvien ravintoaineiden ansiosta LinuStar on oiva lisä edesauttamassa palautumisesta kovasta työstä, astutuksesta, varsomisesta tai ihan vain karvanlähdön jälkeen.


LinuStar 

  • vatsan ja suoliston hyvinvoinnin ylläpitoon liotettuna
  • vahvistaa suolistoperäistä vastustuskykyä kuitujen, lima-aineiden ja ligniinien avulla
  • hiekan poistoon ruokavaliossa kuivana ilman liotusta
  • pellavansiementen suojaava lima-aines vatsan ja suoliston limakalvoille 
  • helposti imeytyvät ravintoaineet
  • paljon Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja ihon ja karvapeitteen hyvinvointiin
  • 3kg ämpäri, saatavilla erikseen pyydettävänä myös 10kg ämpäri 


Käyttötarkoitus:

Vatsan hyvinvoinnille: Liotetaan n. 25minuuttia n.80 asteisessa vedessä ennen syöttöä. Pellavansiemen irrottaa omaa lima-ainettaan, joka vatsalaukussa luo suojaavan kalvon vatsan limakalvojen päälle. 

Suoliston hyvinvoinnille: Kuivana syötettäessä LinuStar muodostaa liman ruuansulatuskanavan läpi kulkiessaan. Tällöin pellavansiementen lima-aine suojaa suolen limakalvoja sekä koteloittaa suolessa olevaa hiekkaa ja maaperää kuljettaen sen pois elimistöstä. 


Annostus:

10-20g / elopainon 100kg päivässä normaalin ruokinnan yhteydessä. 

Käyttötarkoituksesta riippuen joko liotettuna veteen tai kuivana.


Ravintoainesisältö: 

Raakaproteiini 16,0%

Raakakuitu 18,0%

Raakarasva 30,0%

Kasvikuidut 27,0%

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua