OneK Avance Matt Rosegold Pipe + lineri

OneK Avance Matt Rosegold Pipe + lineri
OneK Avance Matt Rosegold Pipe + lineri OneK Avance Matt Rosegold Pipe + lineri OneK Avance Matt Rosegold Pipe + lineri

Kaunis aurinkolipallinen kypärä ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Hintaan sisältyy lineri!

274,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Uusinta tekniikkaa, innovatiivista muotoilua yhdistettynä maksimaaliseen turvallisuuteen ja mukavuuteen. 

OneK kypärien maksimaalinen turvallisuus syntyy kypärän kahden kuoren yhdistelmästä. Kypärät koostuvat polykarbonaatista ja etukäteen ABS-yhdistelmäruiskuvaletusta ulkokuoresta. Tämä on yhdistetty korkealaatuiseen ja tiheään EPS-päällysteeseen, joka on pääosassa takaamassa OneK kypärien täydellisen iskunkestävyyden. OneK kypärät täyttävät VG1 standardit sekä uusimman EN1382-2017 standardin.

OneK kypärissä on erittäin korkea ilmanvaihto; kaksi edessä, kaksi sivuilla, yksi takana sekä kaksi keskilinjassa. Suuri määrä ilmanvaihtoja ei kuitenkaan näy kypärän innovatiivisessa muotoilussa. Kypärän kiinnitysremmi, jossa on nopea ja helppo tex-solki, on pehmustettu synteettisellä mokkavuorella takaen sen, että kypärän hihna ei hankaa käyttäjäänsä. Koukku- ja silmukkasäätö mahdollistavat täydelliset säädöt jokaisen päähän. 

OneK kypärien koot asettuvat välille XS-XL kolmen eri kuori koon ja viiden eri linerin koon avulla.Kypärän istuvuus ratsastajan päähän sovitetaan OneK:n omalla linerilla. Linerit ovat anti-mikrobisia pesunkestävästä, kosteutta siirtävästä ja nopeasti kuivuvasta kankaasta valmistettuja. Linerien vaihto on todelle helppoa; sen kuin irrotat vanhan ilman voimaa ja napsauttelet uuden paikoilleen. Saatavilla myös talvimallisia linereita, joissa niska ja kovat pysyvät lämpiminä. 

OneK Avance Matt Rosegold Pipe

Tässä OneK mallissa erityistä on leveämpi lippa edessä, joka ulottuu myös sivuille. Lippa suojaa erityisesti aurinkoisella kelillä auringon häikäisyltä mutta pitää sadekelillä myös vesipisarat kauempana kasvoista. 

 • kaunis mattapinta
 • ruusukultaiset yksityiskohdat
 • aurinkolippa
 • anatominen muotoilu
 • tehokas ilmanvaihto
 • maksimaalinen turvallisuus
 • edessä OneK:n logo
 • saatavilla kaikissa koko vaihtoehdoissa


OneK kypärien koon valinta:

OneK kypärissä koon valinta tapahtuu hieman erilailla kuin perinteisissä kypärissä. Kypäriä on tarjolla kolmessa eri kuori koossa (0, 1 ja 2), jonka valinnalla lähdetään liikkeelle. Kypärän lopullinen istuvuus varmistetaan OneK:n omalla laadukkaalla linerilla. Linereita on kahden mallisia; perinteisiä pyöreitä sekä kapeaan päähän ovaalin muotoisia. Kun ostat tämän kypärän, mukana tuleva lineri on perinteinen. Mikäli kaipaat ovaalin muotoista lineria, otathan meihin yhteyttä. Linerien koot ovat välillä XS-XL. 

 • 0 kuoreen käyvät linerit XS ja S.
 • 1 kuoreen käyvät linerit XS, S ja M.
 • 2 kuoreen käyvät linerit L ja XL.

Päähän, jonka ympärysmitta on n.56cm, sopii hyvin kuori 1 S linerilla. 

Henkilölle, kenen vanhan ratsastuskypärän koko 59, sopi kuori 2 L linerilla.

Arvostelut 0 arvostelua