OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri

OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri
OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri OneK Defender Pro Glossy Glitter + lineri

Maksimaalista turvallisuutta ja tyyliä hienostuneeseen makuun! Hinta sisältää linerin!

453,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Uusinta tekniikkaa, innovatiivista muotoilua yhdistettynä maksimaaliseen turvallisuuteen ja mukavuuteen. 

OneK kypärien maksimaalinen turvallisuus syntyy kypärän kahden kuoren yhdistelmästä. Kypärät koostuvat polykarbonaatista ja etukäteen ABS-yhdistelmäruiskuvaletusta ulkokuoresta. Tämä on yhdistetty korkealaatuiseen ja tiheään EPS-päällysteeseen, joka on pääosassa takaamassa OneK kypärien täydellisen iskunkestävyyden. OneK kypärät täyttävät VG1 standardit sekä uusimman EN1382-2017 standardin.

OneK kypärissä on erittäin korkea ilmanvaihto; kaksi edessä, kaksi sivuilla, yksi takana sekä kaksi keskilinjassa. Suuri määrä ilmanvaihtoja ei kuitenkaan näy kypärän innovatiivisessa muotoilussa. Kypärän kiinnitysremmi, jossa on nopea ja helppo tex-solki, on pehmustettu synteettisellä mokkavuorella takaen sen, että kypärän hihna ei hankaa käyttäjäänsä. Koukku- ja silmukkasäätö mahdollistavat täydelliset säädöt jokaisen päähän. 

OneK kypärien koot asettuvat välille XS-XL kolmen eri kuori koon ja viiden eri linerin koon avulla.Kypärän istuvuus ratsastajan päähän sovitetaan OneK:n omalla linerilla. Linerit ovat anti-mikrobisia pesunkestävästä, kosteutta siirtävästä ja nopeasti kuivuvasta kankaasta valmistettuja. Linerien vaihto on todelle helppoa; sen kuin irrotat vanhan ilman voimaa ja napsauttelet uuden paikoilleen. Saatavilla myös talvimallisia linereita, joissa niska ja kovat pysyvät lämpiminä. 

OneK Defender Pro Glossy Glitter

 • kaunis ja klassinen kypärä
 • kiiltävä sileä pinta
 • keskilinja kuin tähtitaivas swarovski kristallein reunustettuna
 • anatominen muotoilu
 • tehokas ilmanvaihto
 • maksimaalinen turvallisuus
 • edessä OneK:n logo
 • saatavilla kaikissa koko vaihtoehdoissa


OneK kypärien koon valinta:

OneK kypärissä koon valinta tapahtuu hieman erilailla kuin perinteisissä kypärissä. Kypäriä on tarjolla kolmessa eri kuori koossa (0, 1 ja 2), jonka valinnalla lähdetään liikkeelle. Kypärän lopullinen istuvuus varmistetaan OneK:n omalla laadukkaalla linerilla. Linereita on kahden mallisia; perinteisiä pyöreitä sekä kapeaan päähän ovaalin muotoisia. Kun ostat tämän kypärän, mukana tuleva lineri on perinteinen versio. Mikäli kaipaat ovaalinmuotoista lineria, otathan meihin yhteyttä. Linerien koot ovat välillä XS-XL. 

 • 0 kuoreen käyvät linerit XS ja S.
 • 1 kuoreen käyvät linerit XS, S ja M.
 • 2 kuoreen käyvät linerit L ja XL.

Päähän, jonka ympärysmitta on n.56cm, sopii hyvin kuori 1 S linerilla. 

Henkilölle, kenen vanhan ratsastuskypärän koko 59, sopi kuori 2 L linerilla. 

Arvostelut 0 arvostelua