Yrttisekoitus Drainage 2kg

Vital Herbs
Yrttisekoitus Drainage 2kg
Yrttisekoitus Drainage 2kg

Supersuosittu Drainage yrttisekoitus puhdistaa ja aktivoi hevosten elimistöä. Sopii mainiosti myös kaviokuumeisille. Vuoden kaksi puhdistusta samassa paketissa.

68,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Vital Herbsin Drainage yrttisekoitus on puotimme eniten myyty yrttituote. Sen on todettu olevan hyödyllinen kaikille hevosille!

Muutamien tuhansien vuosien ajan hevoset ja kasvit ovat eläneet rinnakkain. Joten on vääjäämättäkin selvää, että hevoset ovat tottuneet erilaisten kasvilajien kuluttamiseen ja sulattamiseen. Hevonen nauttii kasvien mausta ja se osaa valita sopivat omien tarpeiden mukaan. Ja tämä kaikki 100% luonnollisesti, ilman keinotekoisia säilöntäaineita.

Drainage yrttisekoituksella pystyt tarjoamaan hevosellesi mahdollisuuden nautti kasvien mausta kaikkina vuodenaikoina 100% luonnollisesti. Samalla kehon tärkeät puhdituskanavat maksa sekä munuaiset puhdistuvat ja elimistö virkistyy. Suosittelemmekin puhdistuskuuria kaksi kertaa vuodessa esim. keväällä ja syksyllä. Drainagen käyttö on suositeltavaa myös madotusten/ lääkekuurien jälkeen. 

Tuo helpotusta kaviokuumeisille ja myös ennaltaehkäisee sitä. Yrttiseos edistää verenkiertoa. 

Mistä tietää, että puhdistuskuuri toimii?

Käyttäessäsi elimistöä puhdistavia yrttejä voi joillakin hevosilla tulla puhdistusreaktioita. Nämä voivat olla esim. löysää lantaa, ihoreaktioita, epämääräistä yskähtelyä tai hikoilun yhteydessä ylimääräistä vaaahtoa/sakkaa. Tämä ei ole vaarallista vaan kertoo siitä, että elimistö reagoi puhdistuskuuriin oikealla tavalla työntämällä epäpuhtauksia pois kehosta lannan/virtsan mukana, ihosta ja keuhkoista. Huolehdi hevosen runsaasta juomisesta kuurin aikana, niin saat elimistöstä lähtevän kuonan hyvin liikkeelle. Vähentääksesi puhdistusreaktioita aloita kuuri maltilla esim. 1 mittasta ja voit myös tarvittaessa pienentää annosta.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa maksaa, munuaisia ja verta
  • edistää verenkiertoa
  • estää ja auttaa kaviokuumeeseen
  • virkistää elimistöä
  • kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä
  • sopii tukkoisille, ylipainoisille ja kesäihottumasta kärsiville hevosille
  • suositellaan lääkekuurien ja madotusten jälkeen
  • käytä tätä sekoitusta aina, kun elimistö kuormittuu epäpuhtauksille!
  • hyvin maistuva

Annostus:

Hevosille 2,5 dl/ pv (5 mittaa) ja poneille n.1,5 dl ( 2,5 mittaa) Pakkauksessa tulee 0,5 dl mitta.

1kg yrttisekoitusta kestää n. 1 kk kuurin. Aloita kuuri totutellen.

Koostumus: 

Nokkonen, artisokka, mesiangervo, voikukka, voikukan juuri, fenkoli, basilika.

Sallittu kantaville tammoille. Ei dopingvaroaikaa.


Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua