Yrttisekoitus Drainage 2kg

Vital Herbs
Yrttisekoitus Drainage 2kg
Yrttisekoitus Drainage 2kg

Supersuosittua Drainage yrttisekoitusta käytetään lääkekuurien jälkeen tai, jos hevonen tuntuu tukkoiselta. Kaksi kuukauden puhdistusta samassa paketissa.

68,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa

Vital Herbsin Drainage yrttisekoitus on puotimme eniten myyty yrttituote. Sen on todettu olevan hyödyllinen kaikille hevosille!

Muutamien tuhansien vuosien ajan hevoset ja kasvit ovat eläneet rinnakkain. Joten on vääjäämättäkin selvää, että hevoset ovat tottuneet erilaisten kasvilajien kuluttamiseen ja sulattamiseen. Hevonen nauttii kasvien mausta ja se osaa valita sopivat kasvit omien tarpeiden mukaan. 

Drainage yrttisekoituksella pystyt tarjoamaan hevosellesi mahdollisuuden nautti kasvien mausta kaikkina vuodenaikoina 100% luonnollisesti. Suosittelemmekin kuuria kaksi kertaa vuodessa esim. keväällä ja syksyllä. Drainagen käyttö on suositeltavaa myös madotusten/ lääkekuurien jälkeen.  

Mistä tietää, että Drainage kuuri toimii?

Käyttäessäsi Drainage yrttikuuria voi joillakin hevosilla tulla erillaisia reaktioita. Nämä voivat olla esim. lannan koostumuksen muutoksia, hilseilyä tai hikoilun yhteydessä ylimääräistä vaaahtoa/sakkaa. Tämä ei ole vaarallista vaan kertoo siitä, että elimistö reagoi työntämällä epäpuhtauksia pois kehosta. Huolehdi hevosen runsaasta juomisesta kuurin aikana, niin saat elimistöstä lähtevän kuonan hyvin liikkeelle. Vähentääksesi reaktioita aloita kuuri maltilla esim. 1 mittasta ja voit myös tarvittaessa pienentää annosta.

Ominaisuudet:

  • kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä
  • suositellaan lääkekuurien ja madotusten jälkeen
  • käytä tätä sekoitusta, kun elimistö kuormittuu epäpuhtauksille!
  • kelvannut nirsoimmillekin

Annostus:

Hevosille 2,5 dl/ pv (5 mittaa) ja poneille n.1,5 dl ( 2,5 mittaa) Pakkauksessa tulee 0,5 dl mitta.

1kg yrttisekoitusta kestää n. 1 kk kuurin. Aloita kuuri totutellen.

Koostumus: 

Nokkonen, artisokka, mesiangervo, voikukka, voikukan juuri, fenkoli, basilika.

Sallittu kantaville tammoille. Ei dopingvaroaikaa.


Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua