Näytepakkaus rehuista St.Hippolyt

Näytepakkaus rehuista St.Hippolyt
Näytepakkaus rehuista St.Hippolyt

Tilaa ilmainen näytepakkaus. Näet rehun koostumuksen ja pääset testaamaan rehun maittavuuden hevosellasi.

0,00 €
Sisältää alv. 14 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Sinun on mahdollista tilata joistakin St. Hippolyten, Agrobsin tai Blue Chipin rehuista ilmaisia näytepakkauksia. Jos siis epäröit rehujen maistuvuutta hevosellasi, niin suosittelemme ottamaan pienen näytepussin maisteltavaksi. 

St.Hippolytin rehuista hevosten mielipiteet voivat jakautua hyvinkin monella tapaa. Toiset ovat aivan hulluna näiden rehujen makuun ja makuhermoja valloittavaan tuoksuun, mutta toiset vaativat vähän pidemmän totuttelun ennen kuin nämä paljon yrttejä sisältävät rehut alkavat maistua. Valikoimasta löytyy kuitenkin varmasti maistuva ja sopiva rehu monille hevosille. St.Hippolyt tuotanto on tarkoin valvottua ja he tekevät paljon myös tutkimustyötä kehittäessään uusia tuotteita. Heidän sopimusviljelijöistä suurin osa on luomussa. Loistava vaihtoehto!

Ansku Vanhanen & Lacoste aloitti St.Hippolyt rehujen käytön 2017:

"Törmäsin St. Hippolytin rehuihin sattumalta alkuvuodesta kun tuttuni oli ollut Eiran ruokintaluennolla. Hän kehui kovasti luentoa ja rehuja, niinpä päätin itsekin tutustua paremmin. Otin Eiraan yhteyttä ja hän teki C:lle ruokintasuunnitelman keväällä. Tällä hetkellä St. Hippolyt on meidän sponsorimme. C sekä minä olemme molemmat täysin rakastuneet Hippolytin rehuihin. 

C ei meinaa malttaa odottaa Natur Solo-mysli/pelletti annoksiaan kupille asti, jokailtaisesta Irish-mash puurosta puhumattakaan. Gemüse Kräuter-mineraali on aivan ihanan tuoksuista kivennäistä ja sitä C saa joka ruokinnalla. Lisäksi C saa Solon ja Gemüsen sekaan vielä Movicur-lisärehua ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja kuntoa. Kisamatkoilla todella toimivaksi olen todennut Super Condition-lisärehun, joka meillä selvästi auttoi palautumaan pitkistä kuljetuksista, laivamatkoista ja rankoista suorituksista nopeammin. 

Vaikka C kenttähevosena tekee melko raskasta työtä on mahtavaa, että Hippolytin rehut ovat niin laadukkaita ja toimivia, että ruokintamäärät pysyvät pieninä. C syö Solon mysli/pelletti sekoitusta n. 1 l päivässä jaettuna kolmeen ruokinta kertaan. C:n vatsa, lihaksisto sekä karvapeite ovat erittäin hyvässä kunnossa ja se jaksaa tehdä töitä iloisella mielellä. "

Arvostelut 0 arvostelua