Ratsastusrukkanen Poronnahkaa

Ratsastusrukkanen Poronnahkaa
Ratsastusrukkanen Poronnahkaa Ratsastusrukkanen Poronnahkaa Ratsastusrukkanen Poronnahkaa

Kunnon ratsastuskintaat talvipakkasille on suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Materiaali on ihanan pehmeää poronnahkaa ja sisällä paksu teddyvuori.

85,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Talvipakkasille on ollut haasteellista löytää kunnon ratsastusrukkaset, joka pitää kädet lämpöisinä. Nyt olemme kuitenkin löytäneet rukkasen, mikä on tehty Suomessa ja suomalaisesta poronnahasta. Malli on tarkoin suunniteltu käteen sopivaksi ja materiaali on ihastuttavan pehmeää poronnahkaa.

Ratsastusrukkasen hyvin istuva malli on pitkävartinen, joten se suojaa hyvin myös ranteet tuulelta ja kylmältä. Pikkurillille on oma sormipaikka, jotta ratsastaja voi säilyttää normaalin ohjastusotteen myös talvikelissä. Nahkaisessa kolmisormirukkasessa on pitävä ohjasote. 

Poronnahkalla on materiaalina ainutlaatuisia ominaisuuksia; silkinkaltaista, kevyttä, uskomattoman pehmeää, lämmittävää mutta samalla vahvaa ja kestävää. Nämä ratsastuskintaat on siis oiva yhdistelmä laadukasta suomalaista poronnahkaa, johon on yhdistetty pehmeän lämmin teddyvuori. 

Tämä rukkanen on tarkoitettu pakkaskelille, koska nahan pinta vioittuu toistuvasti kastuessa. Mikäli tuote kuitenkin kastuu, on sen annettava kuivua huoneenlämmössä hiljalleen ( ei patterin päällä!). 

Ominaisuudet:

  • ratsastukseen tarkoitettu kolmisormirukkanen pakkaskeleille
  • laadukasta suomalaista poronnahkaa
  • suomalaista käsityötä
  • lämmin teddyvuori
  • hyvin istuva, pitkävartinen malliPaino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua