Boswellia Serrata jauhe 1kg Fortinut

Fortinut
Boswellia Serrata jauhe 1kg Fortinut
Boswellia Serrata jauhe 1kg Fortinut

Boswellia Serrata on nivelyrtti, mikä tukee nivelten toimivuutta ja hyvinvointia sekä hillitsee tulehduksia. Sopii hyvin herkkävatsaisille hevosille.

36,90 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Luonnossa on paljon hyviä aineita, joita voi hyödyntää ihmisten ja eläinten hyvinvontiin. Luonnon omat aineet eivät rasita elimistöä läheskään niin paljon kuin vastaavat keinotekoiset tuotteet. Opi siis tuntemaan eri yrttejä ja hyödynnä niitä tarpeen mukaan hevosellesi tai itsellesi.

Intialainen boswellia-puun pihka on hyvä esimerkki luonnollisesta vaihtoehdosta nivelterveyden hoidossa. Siitä on tehty viime vuosina useita tieteellisiä tutkimuksia, joissa on todettu sen nopea vaikutus tulehduksellisissa tiloissa kuten reumassa ja nivelrikossa. Nimenomaan boswelliahapolla on todettu olevan tulehduksia hillitsevä vaikutus, mutta yrttikasvi sisältää myös muita aktiivisia ainesosia, jotka vaikuttavat nivelten hyvinvointiin positiivisesti. Sillä on tulehdusvälittäjäaineiden toimintaa vähentävä vaikutus ja se edistää /ylläpitää nivelten toimivuutta. 

Boswellia Serratan hartsirouheen syöttämisestä on hyötyä myös ruuansulatuskanavalle, koska se tukee vatsan ja paksuolen toimintaa. Sopii hyvin myös herkkävatsaisille, koska ei aiheuta suoliston ärsytystä. 

Käyttöalueet:

  • nivelterveys, nivelrikko
  • vatsan ja paksusuolen toiminta
  • haavaisen paksusuolen tulehdus
  • hengityselinten toiminta

Annostus: 

Ponit 5-10g /vrk

Hevoset 10-25g / vrk 

1dl painaa n. 70g  Imeytymisen parantamiseksi voi syöttää samalla rasvapitoista ravintoa esim. chiaa tai hamppua.

Ei tiineille. Ei lääkekuurin yhteydessä. Vältä valkosipulin käyttöä samanaikaisesti.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua