Sinimailanen Agrobs Alpin Luzern Cobs

Agrobs
Sinimailanen Agrobs Alpin Luzern Cobs
Sinimailanen Agrobs Alpin Luzern Cobs Sinimailanen Agrobs Alpin Luzern Cobs Sinimailanen Agrobs Alpin Luzern Cobs Sinimailanen Agrobs Alpin Luzern Cobs

Sinimailaspelletti, mikä sisältää koko sinimailaskasvin eikä mitään muuta! Paljon korkealaatuista proteiinia korjaamaan heinän matalaa valkuaispitoisuutta.

45,00 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Sinimailanen, alfalfa vai luzerne? Vanhalla korkealaatuista proteiinia (aminohappoja) sisältävällä rehukasvilla on monta nimeä. Ja vaikka sinimailanen ei ehkä niin rakas lapsi monista nimistä huolimatta olekaan, niin suuri merkitys sillä on ja tulee olemaan hevosten ruokinnassa. Sen luonnolliset ravinteet hevoset pystyy hyödyntämään helposti kuormittamatta kuitenkaan ruuansulatusjärjestelmää. Sinimailasen etuna on myös alhainen sokeripitoisuus.

Agrobsin Luzern Cobs sinimailaspellettissä on markkinoiden korkeimpia valkuaispitoisuuksia ja mikä parasta, ilman mitään turhia lisiä! Laadukkaan valkuaisen lisäksi se tarjoaa hevosille beetakaroteenia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Varsinkin kalsiumia sinimailasessa on korkeapitoisuus, siksi se sopii monesti hyvin nuorien kasvavien hevosten ruokintaan. Toki kannattaa aina varmistaa heinien kalsiumin ja fosforin määrä, että näiden tärkeiden makrokivennäisten suhde pysyy tasapainossa. 

Agrobsin sinimailaspelletti on puhdasta ja pölyämätöntä sinimailasta. Se on kauniin vihreää pellettiä ja tuoksu tuo mieleen vasta kaadetun heinän, jota kesätuuli kuivattaa auringon paahteessa. Ihana tuoksuu valloittaa myös hevoset, koska maistuvuus on ollut erinomainen. Käsittely ja kuivaus on tehty hellävaraisesti, jotta mitkään ravintoaineet ei huku matkalle.

Sinimailanen toimii hyvin varsoilla, siitostammoilla ja urheiluhevosille, mutta sitä voi käyttää mainiosti myös muilla hevosilla rikastuttamaan ruokavaliota ja korvaamaan huonolaatuista heinää. Vanhoilla hevosilla taas monesti hampaiden huono kunto vaikeuttaa heinien pureskelua. Silloin turvotettu ja ravinteikas sinimailanen on tuonut pelastuksen, koska sen työstäminen onnistuu heikommallakin purukalustolla. Hyvän aminohappokoostumuksen ja korkean kalsiumpitoisuuden johdosta sinimailanen on erinomainen lisä mahahaavasta kärsivien hevosten ruokintaan. Sen uskotaan puskuroivan vatsahappoja. Monet kilpahevoset ovatkin saaneet hyötyä ennen rasitusta tarjotulla pienellä sinimailasaterialla.

Tutustu Agrobsin tuotteisiin lisää tuotekuvastosta! Löydät sen liitteistä.

Ominaisuuset:

  • laadukas sinimailanen pellettinä
  • korkelaatuista proteiinia (tärkeitä aminohappoja)
  • matala sokeripitoisuus
  • hellävaraisesti kuivattu
  • pölyämätön
  • ei sisällä melassia, öljyjä tai sidosaineita
  • viljelty Baijerin Alppien juurella
  • ihana tuoksu ja väri
  • erinomainen maistuvuus

Annostus:

 0,3 - 0,8 kg/ 100kg kohti päivittäin, riippuen valkuaisen tarpeesta

Kuvassa näkee miten 3dl kuivaa Agrobsin sinimailaspellettiä on 10-15 minuutissa turvonnut koostumukseltaan sopivan pehmeäksi puuroksi. Turvotukseen käytettiin 5 dl lämmintä vettä. Uusi erä näyttäsi olevan tiukemmin puristettua pelleettiä, joten tarvitsee enemmän vettä ja turvotusaikaa.

Koostumus: 

koko sinimailaskasvi, leikattu ja kuuma-ilmakuivattu

Ravintosisältö:

Raakavalkuainen
18,6%
sinkki
44,00 mg / kg
Sulava raakavalkuainen
9,7%
mangaani
52,00 mg / kg
Raakaöljyt ja -rasvat
3,40%
kupari
9,8 mg / kg
Raakakuitu
23,3%
seleeni
0,07 mg / kg
raakatuhka
11,4%
E-vitamiini
79,60 mg / kg
kalsium
1,63%
beeta-karoteenia
348,00 mg / kg
fosfori
0,28%


magnesium
0,33%
tärkkelys
<1 %
kloridi
0,34%
sokeri
7,3 %
natrium
0,07%
fruktaani
2,6 %
kalium
1,8%


rikki
0,23%
Sulava energia
8,81  DE MJ / kg
lysiiniä
0,94%
Muuntokelpoinen energia
6,80 ME MJ / kg
metioniini
0,30%


kystiini
0,24%


treoniini
0,78%Paino:
20 kg
Arvostelut 0 arvostelua