Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede

Lemieux
Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede
Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede Satulahuopa este/yleis Lemieux Prosport Suede

Näihin supersuosittuihin Lemieuxin satulahuopiin yksinkertaisesti rakastuu. Niiden huippuunsa viety muotoilu ja verraton materiaali ei jätä toivomisen varaa.

Tuotetta rajoitettu erä.
51,00 €
68,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Matkan varrella on tullut vastaan ihmisiä, jotka ovat niin vakuuttuneita Lemieuxin satulahuopien laadusta että eivät enää halua mitään muuta. Ja täytyy myöntää, että mekin täällä Lansarin Tallipuodissa ollaan hurahdettu näiden satulahuopien lumoihin. Mikä sitten tekee näistä huovista niin erinomaisia?

Ensinnäkin Lemieuxin satulahuopien muotoilu on loistava. Säkätila riittää isompi säkäisellekin ja kiinnitys tulee kätevästi D-renkaaseen. Monesti huopien ongelma on niiden valuminen ratsastuksen aikana, mutta Lemieuxin huopa pysyy vakaasti paikallaan. Näin säästytään mekaaniselta hinkkaamiselta ja ikäviltä hankausvaurioilta.

Myös materiaali on näissä satulahuovissa laadukasta, jämäkkää ja erinomaisesti pesun kestävää. Ihanan pehmeä bambu tuntuu miellyttävältä, hylkii likaa ja kuivuu nopeasti. Huopa on tyylikäs ja säilyttää tyylikkyytensä käyttökerrasta toiseen. 

Valitse vain suosikkivärisi!

Ominaisuudet:

  • yleissatulahuopa, jossa D-rengas kiinnitys
  • selkärangalle tilaa jättävä muotoilu
  • hyvin paikallaan pysyvä
  • laadukas ja miellyttävä materiaali, jossa bambua
  • kuivuu nopeasti
  • pesun kestävä
Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua