Ravintolisä St.Hippolyt MicroVital 3kg

St.Hippolyt
Ravintolisä St.Hippolyt MicroVital 3kg
Ravintolisä St.Hippolyt MicroVital 3kg

100% luonnollinen ja huippulaadukas Microvital hivenaine- ja vitamiiniboosteri paremman suorituskyvyn, terveyden ja elinvoiman saavuttamiseksi.

69,99 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Onko hevosellasi huono karva? Eikö virta riitä suorituksen loppun asti? Onko rauta-arvot alhaalla? 

Hippolyten MicroVital mineraaliboosterilla korjaat nopeasti ja tehokkaasti vajaukset kivennäis- ja hivenaineista luonnollisilla yhdisteillä. Monet hevoset syövät rehuja, joissa mineraalit ovat epäorgaanisina yhdisteinä, jolloin ne ovat hevosille ei-saatavassa muodossa. Vaikka määrät riitäisivätkin kattamaan hevosen tarpeet, voi niistä huonon imeytyvyyden takia tulla puutostiloja, mikä näkyy hevosen hyvinvoinnissa ja suorituksissa. 

Hippolyt käyttä rehuissaan orgaanisia mineraaleja, jotka imeytyvät tehokkaasti. Siksi esim, sinkin, raudan, kuparin, mangaanin ja seleenin puutostiloja pystytään taspainottamaan ja korjaamaan MicroVital pelletillä.Tuote sisältää myös luonnollista E-vitamiinia ja yrttejä. Valmiste sopii mainiosti kaikille hevosille ja poneille lisäravinteeksi, joilla ongelmia terveyden, suorituskyvyn ja ihon kanssa. Kivennäis- ja hivenaineiden määrä on tasapainotettu niin, että yliannostusta ei synny käytettäessä muita täysrehuja tai kivennäisvalmisteita saman aikaisesti.  

Annostus:

n. 10-15g / 100kg päivittäin normaaliruokinnan ohessa, aloitetaan pieninä annoksina kasvattaen annosten kokoa vähitellen suositukseen. Voidaan antaa kuurina esm. karvanvaihdon yhteydessä. Pakkauskoko: 3kg

Koostumus:

porkkana,oluthiiva, mallashiivauute (vierre), maissinjyvän alkio, öljysiemenet (pellava, auringonkukka, fenkoli), herneen valkuainen, merileväjauhe, kylmäpuristettu pellavan- ja auringonkukkaöljy, omenasiirappi, merisuola, valkosipuli, vehnälese, yrttejä; korianteri, fenkoli, viinirypälesiemenuute.

Ravintoaineet:

raakavalkuainen 18%

raakakuitu 6%

raakarasva 7,5%

kalsium 2%

fosfori 0,6%

magnesium 1%

hehkutusjäännös 17%

natrium 1%

kalium 0,7%

E-vitamiini 2000mg

rauta 2500m

B1vitamiini 350mg

sinkki 7500mg

B2-vitamiini 650mg

mangaani 7000mg

B6-vitamiini 350mg

kupari 1000mg

B12-vitamiini 50mcg

jodi 12mg

biotiini 5500mcg

koboltti 20mg

seleeni 9mg

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua